2 vrk perhokalastus & majoituspaketti Kellankoski ja Karinkoski

Hinta 2hh = 460€/hlö
Hinta 1hh = 610€/hlö

Hinta sisältää:
- 1vrk kalastusluvan Kellankoskeen ja 1 vrk kalastusluvan Karinkoskeen
- Kahden vuorokauden majoituksen Kellankoski Ahoniemessä (www.kellankoski.fi)
- Aamu - tai iltasaunan
- Kevyen aamiaisen


Kalastuslupa alkaa 15.00 tulopäivänä. Lupa päättyy klo 12.00 seuraavana päivänä. Joka päivä koskilla on kolmen tunnin rauhoitus.


Kellankoskella ja Karinkoski-Taikinaisella on kuuden vavan kiintiö, jota enempää ei paketteja ole tarjolla per vrk.

Karinkoski – Taikinainen
Karinkoski – Taikinainen avataan kalastukselle uudelleen keväällä 2024!


Taikinainen tunnetaan erityisesti hyvänä harjuskoskena. Koski on melko lyhyt, mutta sen 100 metriä leveä niska tarjoaa kutkuttavia mahdollisuuksia erityisesti pintaperholle. Taikinainen laskee vetensä alapuolisen suvannon läpi Karinkoskeen. Karinkosken erämainen luonto tarjoaa kalastajalle unohtumattoman elämyksen, puhumattakaan kosken pulleista taimenista ja harjuksista. Karinkoski soveltuu monenlaiseen kalastukseen. Leveä matalahko uoma, jossa on isoja kiviä ja syviä monttuja, tarjoaa ottipaikkoja niin pinta- kuin uppoperhollekin. Erityisesti Karinkosken loppuliuku on kuuluisa jättiläiskokoisista järvitaimenistaan.


Karinkoski – Taikinaisen sijainti, Siikakosken ja Kellankosken välissä sähköistää Karinkoskelle saapuvan perhokalastajan tunnelmaa jo hyvissä ajoin ennen paikalle saapumista.

Karinkoskelle ajaa majoituksesta autolla noin 15 minuuttia.

 

Kellankoski
Karinkosken alapuolella sijaitseva Kellankoski on 50–60 metriä leveä ja noin 600 metriä pitkä, voimakas ja kasvillisuudeltaan karu virta. Niska on puolikaaren muotoinen ja virtaus alkaa voimakkaana rauhoittuakseen hiljalleen alajuoksua kohti. Koskeen on rakennettu kalastuslaitureita helpottamaan heittämistä. Etenkin korkean veden aikaan laitureista on suuri apu ja hyöty. Rauhallisemmalla alajuoksulla on runsaasti hyviä kahluupaikkoja. Kellankoski tunnetaan komeista taimenistaan, mutta koskelta tavataan hyvin myös harjuksia.

Kellankosken alaosissa kookkaan hauen kalastus tuo tarpeen tullen mukavaa vaihtelua taimenen – ja harjuksen kalastukseen.

Kellankoskelle ajaa majoituksesta autolla (Vastaranta, jossa vene) tai veneellä alajuoksulle noin 5 minuuttia.