2 vrk perhokalastus & majoituspaketti Siikakoski ja Hannulankoski

Hinta 2hh = 490€/hlö
Hinta 1hh = 630€/hlö


Hinta sisältää:
- 1vrk kalastusluvan Hannulankoskeen ja 1 vrk kalastusluvan Siikakoskeen
- Kahden vuorokauden majoituksen Kellankoski Ahoniemessä (www.kellankoski.fi)
- Aamu - tai iltasaunan
- Kevyen aamiaisen

Kalastuslupa alkaa 15.00 tulopäivänä. Lupa päättyy klo 12.00 seuraavana päivänä. Joka päivä koskilla on kolmen tunnin rauhoitus

Hannulan- ja Siikakoskella on neljän vavan kiintiö, jota enempää ei paketteja ole tarjolla per vrk.

Siikakoski

Siikakoski on yksi Suomen arvostetuimpia koskikalastuskohteita. Konneveden Koskien seitsemän kosken reitti alkaa Siikakoskesta, joka laskee kirkkaasta Konnevesi-järvestä. Koski on kirkasvetinen ja sen näkösyvyys on useita metrejä. Kahlaaminen on monin paikoin helppoa ja varsinkin matalan veden aikaan koskea voi kalastaa hyvin monipuolisesti. Koskessa on taimenta ja harjusta – lisäksi sen alajuoksulta löytyy myös varteenotettava haukipaikka. Siikakoski tunnetaan presidentti Urho Kekkosen lempikalastuspaikkana ja onpa kalastamassa käynyt Yhdysvaltain presidentti Jimmy Carterkin. Kiehtovaa koskea sanotaankin usein perhokalastajien paratiisiksi ja presidenttien koskeksi.

Siikakoskella on mahdollisuus kalastaa kalastusoppaan johdolla mukavasti ja turvallisesti Drift Boat koskikalastusveneestä.


Siikakoskelle ajaa majoituksesta autolla alle 10 minuuttia.


Hannulankoski


Korholankoskien ja koko Konneveden Koskien koskireitin alin koski, Hannulankoski tarjoaa erinomaisen ympäristön suurtaimenen tavoittelulle. Kosken maine on legendaarinen ja voidaan varmasti puhua perhokalastuspiirien tunnetuimmasta salaisuudesta. Hannulassa pelataan usein ”upporikasta tai rutiköyhää”. Toisinaan koski vaikuttaa täysin tyhjältä, kun taas seuraavana päivänä samassa paikassa rikotaan taimenennätyksiä. Alapuolisen vesistön suurtaimenet rakastavat Hannulankosken katettua pitopöytää.


Hannulankoskella on mahdollisuus kalastaa kalastusoppaan johdolla mukavasti ja turvallisesti Drift Boat koskikalastusveneestä.

Hannulankoskelle ajaa majoituksesta autolla alle 10 minuuttia.